ЈКП “ТОПЛАНА” – У нову сезону по старој цени

ЈКП “ТОПЛАНА” – У нову сезону по старој цени

Уочи календарског почетка нове грејне сезоне  ЈКП “Топлана” је спремна да на време “укључи” радијаторе, каже директор Миодраг Дишић. Сви послови су, углавном, урађени или се приводе крају тако да ће котларнице и комплетан систем спремно дочекати 15. октобар или бити покренут пре уколико буде било потребно, као што је то чињено неколико последњих година.

Према Дишићевим речима, калориметри са баждарења стижу наредне недеље и следи постављање на њихово место, а прате се и радови на асфалтирању паркинга код К зграда и где је шта потребно од инсталација, мења се. Према ранијем обавештењу из предузећа, инсталација централног грејања у зграда била је празна и власници странова могли су да обаве одређене интервенције. Рок је био до уторка, десетог септембра, али је у неким објектима продужен.

– Рок јесте био до 10. септембра мада смо из наших разлога, због мерача тамо где нису били уграђени вентили, неке објекте испразнили и обавестили станаре да је рок за интервенције у становима продужен, у већини објекта чак до краја месеца. Јавни позив за изградњу радионице са пратећим садржајима траје до дванаестог септембра, када ће бити и отварање понуда и тог дана знаћемо и да ли имамо извођача.  Имали смо обиласке локације, што је био услов за учешће на тендеру тако да очекујемо да ћемо имати заинтересоване – рекао је прекјуче Дишић за ЛН

Поред новог постројења “Топлане”, на Градилишту,  треба да буде урађена радионица са пратећим садржајем и магацини. Предрачунска вредност за прву А фазу грађевинско-занатски радови је 15 милиона, 12 из буџета града и три из сопствених средстава. Кориснике грејања уочи почетка нове грејне сезоне из предузећа чека лепа информација.

– Могу да кажем да нема промене цене на старту сезоне. Сигурно у седму сезону заредом улазимо по старој цени грејања, оној која важи од децембра 2012. године – каже директор “Топлане” потврђујући још једном да је предузеће практично спремно за и током предстојеће зиме редовно испоручује топлотну енергију.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У БАЊИ КОВИЉАЧИ – Бањске чесме чекају обнову

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Сеча због безбедности

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )