”ПОКРЕНИ ТОЧАК ЗДРАВЉА” – Бициклисти на путу до Тршића

”ПОКРЕНИ ТОЧАК ЗДРАВЉА” – Бициклисти на путу до Тршића

Скоро двеста бициклиста разних годишта данас (14. септембар) је учествовало у деветој рекреативној вожњи ”Покрени точак здравља” од Лознице до Тршића. Они су у пратњи саобраћајне полиције и санитета Дома здравља ”Др Миленко Марин” на пут кренули из Улице Јована Цвијића, испред Вуковог дома културе, а паузу су направили у Клупцима где су свратили на ”Питијаду” да се окрепе.

На циљу, терену поред паркинга у Тршићу одржана су надметања у шест дициплина, а победници су добили медаље и пригодне награде. Награде су добили и они учесници вожње који су имали среће да њихови бројеви, које су добили на старту, буду извучени.

Током вожње дуж ваљевског пута још једном су се сви учесници могли уверити да бициклистичка стаза која ту постоји, нажалост, практично није употребљива јер је обесни возачи користе за паркирање аутомобила, а надлежне службе не предузимају довољно енергичне мере да бициклистима омогуће безбедно кретање.

”Точак здравља” приредила је Туристичка организација града Лознице уз подршку Министарства омладине и спорта, Града Лознице, Канцеларије за младе, УГ ”БицикЛо” и продавнице здраве хране ”Босиљак”.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЛОЗНИЦА САВЛАДАЛА СЛОГУ 33 СА 1:0 – Гости добро прошли

НА ДЕВЕТОЈ „ПИТИЈАДИ“ У КЛУПЦИМА – За припрему пите треба и љубави

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )