НАША ПОСЛА – ”Далеки” контејнери

НАША ПОСЛА – ”Далеки” контејнери

Због радова на кружном току, на раскрсници булевара и Улице Слободана Пенезића, камион смећар тренутно не може да дође до места где, иначе, стоје контејнери за смеће. Они су због тога, пре неколико дана, премештени нешто даље у Пенезићевој и не стоје на уобичајеноим месту иза највише зграде ламела, оне преко пута ЗЦ ”Слога”.

Уместо да оду до најближе посуде за одлагање смећа, неки станари почели су да га остављајау поред самог солитера, иако је очигледно да му ту није место и да возило за његово одношење не може да приђе згради. Тако неки, уместо да мало протегну ноге, мисле да је ово решење, а то што је лето, када се непријатни мириси брже шире, а процес распадања убрзава, што смеће гомилају испод комшијских прозора и тераса, очигледно их много не интересује.

Јутрос је гомила ђубрета већ попримила изглед омање депоније, а неко, највероватније станари из ”пендрек куле”, поред које ”леже” црне кесе за смеће, или суседне зграде, на три места је налепио обавештење – ”Смеће се не оставља овде!!! Контејнери су само 30 метара напред, испред ул. Слободана Пенезића 16. Хвала.” – и све украсио са три смајлија.

Сад остаје да се види хоће ли ова порука имати ефекта, или ће неки наставити да се ”праве Енглези”.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАШИ СМО – Лорелај

МЕЂУНАРОДНИ ЕКО-КАМП ”У ПОТРАЗИ ЗА АЗБУКОМ” – Тршић треба сачувати

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )