ВЕЧЕРАС ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ – Клинац у дворишту гимназије

ВЕЧЕРАС ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ – Клинац у дворишту гимназије

Бањалучки трепер и репер Ђорђе Чаркић, познатији као Клинац, одржаће вечерас (8 август) хуманитарни концерт у новом концертном простору Лознице, дворишту ГимназијеВук Караџић”. Концерт организује неформална хуманитарна организација ”Жози јунајтед”, улазнице су продаване за 800 динара, али ће на улазу стајати округло хиљаду.

Како кажу уЖози јунајтеду”, после више успешно спроведених хуманитарних акцијафутсал утакмица  у Лозници, али и у више градова Србије и Републике Српске, решили су да направе корак даље.

Први пут организујемо концерт и тек учимо, али смо задовољни овим што смо урадили и доласком Клинца, тинејџерске мега звезде. Крећемо се у добром правцу и сигурно је да ће сваки следећи пут бити све боље. Овог пута покушавамо да помогнмео Марини Лабус, девојци из Оџака која има рак и може да се лечи у Атини, али то кошта 17 и по хиљада евра. Марини је болест откривена пре две године, оперисана је, примала је терапије и ишла на зрачење. Нажалост, почетком ове године утврђено је да се болест вратила – кажу у ”Жози јунајтеду”.

До краја године у Лозници би требало да наступи још једна музичка звезда у организацији ”Жози јунајтеда”, а то ће, како кажу, бити велико име некадашње југословенске сцене.

Вечерашњи концерт младића чија популарност вртоглаво расте почеће у осам сати.

Н. Т.

Фото: инстаграм zozi_united_official

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВРЕЛО И НА БАЗЕНИМА – Продато више од 18.000 улазница

КОЖА И СУНЦЕ – Избећи УВ зрачење

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )