ОД 26. ДО 28. ЈУЛА – Музички фестивал “На раскрсници”

ОД 26. ДО 28. ЈУЛА – Музички фестивал “На раскрсници”

Лозница ће од 26. до 28. јула бити домаћин првог музичког фестивала “На раскрсници”, а током три дана улаз за све концерте биће бесплатан. У Вуковом дому културе фестивал ће отворити “Трио балканске жице”, који, иначе, управо данас (23. јул) слави 16. рођендан. ”Трио балканске жице” чине гитаристи Зоран, Никола и Жељко Старчевић, Лозничани, који су својом уметношћу привукли пажwу публике у целом свету. Њихов наступ планиран је за осам увече. Већ наредног дана (27. јула) у истом простору представиће се две групе, од осам сати “Балканофонија” из Београда, а од девет и петнаест минута “Балкансамбел” из Словачке. Трећег дана фестивала концерт ће приредити група “Кал”, а почетак је такође у осам сати.

Фестивал “На раскрсници” одвија се у организацији “Старчевић продукције”, Центра за културу “Вук Караџић”, Туристичке организације града Лознице, СОКОЈ-а и под покровитељством Града Лознице.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СТАРА ПРИЧА И ОВОГА ЛЕТА – Јавне чесме нису контролисане

ТРЕЋЕ ЛИКОВНО САБОРОВАЊЕ НА ГУЧЕВУ – Четкицама побеђују заборав

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )