ФК ПОДРИЊЕ, ЛОЗНИЧКО ПОЉЕ – Поповић прво појачање

ФК ПОДРИЊЕ, ЛОЗНИЧКО ПОЉЕ – Поповић прво појачање

Нова управа Пољана одржала је састанак са играчима који су бранили боје клуба у минулој сезони у Мачванској окружној лиги. Како каже Славиша Перић, спортски директор клуба, сви су се изјаснили да ће остати у Лозничком Пољу.

– Изнели смо им планове, поразговарали о свему и договорили се да у новој сезони покушамо да се боримо за највиши пласман. Екипу ћемо појачати са неколико квалитетних фудбалера и верујем да ћемо, уз постојећи играчки кадар, имати тим који ће моћи равноправно да се носи са осталим кандидатима за прво место – каже Перић.

Он истиче да је веома важно то што се од повреде опоравио искусни Владан Максимовић који у наредној сезони треба да буде један од носилаца игре.

Стигло је и прво појачање – реч је о Мићи Поповићу, досадашњем фудбалеру Младости из Доњег Добрића. Тренер Александар Тодоровић, прву прозивку обавиће половином јула на игралишту у Лозничком Пољу.

Крајем јула биће одржан традиционални фудбалски турнир који ће и овог пута окупити квалитетне екипе.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ПАРАСТРЕЉАШТВУ – Соколовима четири медаље

ЧЕСИ НА ПРИПРЕМАМА У ЛОЗНИЦИ – Спорт подстиче сарадњу

iframe src=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7oFHtjGxg4jzBDaLDxT6l9QQktr185PORJXBcBJDFAuHqEw/viewform?embedded=true” width=”640″ height=”1063″ frameborder=”0″ marginheight=”0″ marginwidth=”0″>Учитава се… data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )