ЗАСЕДА СКУПШТИНА ГРАДА – Економска ће добити фискултурну салу

ЗАСЕДА СКУПШТИНА ГРАДА – Економска ће добити фискултурну салу

Према Завршном рачуну буџета града Лознице за прошлу годину, који ће се данас (13. јун) наћи пред одборницима Скупштине града, остварени су приходи у износу од 1,87 милијарди динара и мањи су за 7,5 осто од планираних, док су расходи за 14,26 одсто мањи од планираних и износе 1,9 милијарди динара. Дефицит у износу од 59,2 милиона динара биће покривен из пренетих неутрошених средстава од прошле године.

Између осталог, одборници би данас требало да донесу одлуку о одређивању надлежног градског органа за спровођење активности у вези са пољопривредним земљиштем, до сада је то била надлежност градског већа, а сада би требало да буде у надлежности Скупштине града. Биће донет и годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта и одређена комисија за спровођење јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини.

Пред одборницима ће се наћи и предлог одлуке о изради измена и допуна Плана детаљне регулације блока између улица Жикице Јовановића, Учитељске, Вука Караџића и Трга Јована Цвијића чиме ће се омогућити изградња фискултурне сале у Средњој економској школи. Биће донета и одлука о спровођењу јавног конкурса за избор директора ЈКП „Паркинг сервис“.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Нема струје без легализације

КОЗЈАЧАНИН ВИДОЈЕ ОБРАДОВИЋ У ПОБЕДНИЧКОМ ТИМУ НА “ЕУРОБОТУ” – Будућност је већ ту

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )