ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ КУД “АЗБУКОВИЦА” – Играли за Саву

ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ КУД “АЗБУКОВИЦА” – Играли за Саву

Културно-уметничко друштво ”Азбуковица” одржало је крајем прошле седмице хуманитарни концерт за помоћ Сави Савићу, из Лоњина, младићу који је прошле године доживео несрећу након које је остао непокретан. Концерту одржаном у спортској сали СШ ”Вук Караџић” у Љубовији присуствовао је велики број посетилаца, а сав приход од продатих улазница намењен је Савином лечењу за које је потребно око стотину хиљада евра.

На концерту су наступиле све поставе ”Азбуковице”, а нарочиту пажњу привукли су најмлађи, иначе полазници Предшколске установе ”Полетарац”, који су извели сплет дечјих игара из Србије. Поред фолклорног ансамбла наступили су и изворна певачка група ”Соколице” и млађа певачка група КУД ”Азбуковица”.

Љубовијани су још једном показали хуманост и спремност да помогну у невољи, сала је била испуњена до последњег места, а присуствовали су и некадашњи ученици љубовијске гимназије који су прослављали 20. годишњицу матуре. Са њима је био и њихов школски друг, познати глумац Ненад Окановић.

Ово је био један у низу концерата одржаних у сали СШ ”Вук Караџић” како би се прикупио новац за Савићево лечење. Медијски центар ”Соко” најавио је да ће крајем јуна на стадиону ФК Дрина у Љубовији приредити хуманитарни концерт певача народне музике са којег ће сав приход, такође, бити уплаћен за лечење Саве Савића.

З. Протић

Фото: ”Соко”

ПРОЧИТАЈТЕ И…

МАРАТОНАЦ АЛЕКСАНДАР КИКАНОВИЋ – И по киши и по хладном ветру

АКЦИЈА ЗА ПОМОЋ У ЛЕЧЕЊУ МАЛЕ ЗОРИЦЕ (4) – Сакупљено више од 250 хиљада, аукције се настављају

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )