ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА БУЛЕВАРА – Прво до Светога Саве

ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА БУЛЕВАРА – Прво до Светога Саве

Скидањем асфалта од раскрснице са Улицом Владислава Броњевског почела је потпуна реконструкција Булевара Доситеја Обрадовића. Посао ће бити изведен у фазама и то тако да се ради прво једна па друга страна ове саобраћајнице, рекао је за ЛН уочи почетка радова директор ЈП ’’Лозница развој’’ Никола Драгићевић.

Према његовим речима прва фаза радова иде левом страном, гледано од Тржног центра до Светог Саве, а друга је од Улице Светог Саве до Улице Слободана Пенезића. Обухвата потпуну санацију коловоза, дела кишне канализације и тротоара. Финансира се сто одсто из градске касе, а реконструкцијом ће се у том делу добити и нових 112 паркинг места у булевару. Радиће се најбржом динамиком да посао буде урађен квалитетно и што раније. Из лозничке ’’Топлане’’ су још много раније најавили да ће реконструкцију булевара искористити за замену топловода испод те саобраћајнице тамо где је то буде било потребно тако да ће и на том плану бити побољшања за житеље овога дела Лознице.

Т.М.С

 ПРОЧИТАЈТЕ И…

НА ДРЖАВНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ФИЗИКЕ – Богдан се пласирао на Српску Олимпијаду

НАШИ СМО – Позориште

head> data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )