ПОЧИЊЕ 16. САЈАМ ПРИВРЕДЕ СПРЕГ У ВАЉЕВУ – Увек за добар посао

ПОЧИЊЕ 16. САЈАМ ПРИВРЕДЕ СПРЕГ У ВАЉЕВУ – Увек за добар посао

У Омни центру у Ваљеву сутра (28. март) ће почети 16. Сајам пољопривреде западне Србије – СПРЕГ под слоганом ”Увек за добар посао”. На овогодишњем сајму наступиће више од 200 излагача различитих делатности из 63 града и општине региона. На изложбеном простору од пет хиљада квадратних метара, у три хале и на отвореном, излагачи ће бити представљени у три сегмента. У првом ће посетиоци моћи да пронађу све што је потребно за пољопривредну производњу, од трактора и прикључних машина до  семена, хемијских средстава и расадника, у другом, названом ”Домаћа прича”, представиће се прехрамбена индустрија, а у трећем излагачи из скоро свих индистријских грана.

Тродневни сајам биће завршен у суботу, када ће бити одржано и 63. саветовање пчелара неколико округа Србије, Тузланског и кантона Брчко, а учествоваће и чланови Извршног одбора Савеза пчелара Републике Српске.

За посетиоце сајма, очекује их се око 20 хиљада, биће приређена и наградна игра.

Свечано отварање ове традиционалне привредне манифестације заказано је за сутра у 11 сати. За посетиоце ће сајам током прва два дана бити отворен од 10 ујутру до седам увече, а у суботу до четири сата. Улаз је бесплатан.

(ЛН)

 Фото: СПРЕГ

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )