ЗА НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ – Историја Малог Зворника у часопису

ЗА НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ – Историја Малог Зворника у часопису

Удружење грађана за проучавање прошлости и народне традиције на подручју општине Мали Зворник објавило је недавно “Историјски часопис општине Мали Зворник”, чији је издавач и финансијер локална самоуправа. У првом броју часописа објављен је један део непубликоване историјске грађе и хронолошки су приказана дешавања на територији малозворничке општине кроз историју.

На овом пројекту је учествовало више сарадника, а текстове су припремили чланови удружења Слободанка Павић, Небојша Мићић, Раде Новаковић, Предраг Спасојевић, Драго Галић и Милица Павић. Пошто материјала за публикације овог типа има много, у удружењу се надају наставку штампања часописа на годишњем нивоу и објављивању преосталих неиспричаних прича.

Часопис је одштампан у неколико стотина примерака, а могуће га је прелистати и у електронском облику на интернету (https://issuu.com/.14732/docs/__________________).

С.П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Стипендирају двадесет студената

ОВОГ ЛЕТА И НА ДРИНИ – Светско првенство у лову сома бућком

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )