У ГРАДСКОЈ УПРАВИ – Пријем за ’’седму силу’’

У ГРАДСКОЈ УПРАВИ – Пријем за ’’седму силу’’

Новогодишњи пријем за новинаре уприличен је данас у градској управи, а у име локалне самоуправе представнике медија поздравили су Радован Дивнић, заменик градоначелника, и Љубинко Ђокић, помоћник градоначелника. Дивнић је, у име градоначелника Видоја Петровића, који је службено био одсутан, поздравио новинаре и истакао добру сарадњу са медијима који су ”увек од локалне самоуправе могли добити потребне информације како би  грађане информисали о свему што се дешава у граду”.

– Захвални смо на досадашњој сарадњи. Својим извештавањем афирмисали сте наш град и желим и даље да сарађујемо, као и до сада без проблема, а локална самоуправа сигурно ће наставити да подржава медије – рекао је он.

Ђокић се такође медијима захвалио на доброј сарадњи и оценио да је 2018. била врло динамична, а таква ће бити и наредна.

– Као носиоци јавних функција желимо да имамо медије који ће бити посредник између нас и наших грађана, којима желимо бити на услузи. Надамо се да ћемо као и до сада бити на истом задатку, и ви и ми јер једни без других не можемо – рекао је и најавио отварање Улице Светога Саве чиме би биле заокружене активности у овој години. 

Т.М.С

 

ПРОЧИТАЈТЕ И…

МИЛАН ТОМИЋ, ДОМАР “ШАРЕНЕ БУКВЕ” – Живи у “центру шестаровог круга”

АНКЕТА – Како ћете дочекати нову 2019. годину?

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )