ЗАВРШЕН ПУТ – До Гучева кроз Трбушницу

ЗАВРШЕН ПУТ – До Гучева кроз Трбушницу

Асфалтирањем деонице од 800 метара, завршеним јуче, комплетирана је реконструкција локалног пута Градилиште Трбушница Гучево. Тако је од сада могуће од Градилишта, кроз Трбушницу стићи до планинарског дома на Гучеву, а  Лозница је осам километара ближа овој планини него када се иде кроз Бању Ковиљачу.

Недавно је асфалтирано 1.800 метара, од Гаврића до планинарског дома, а са ових осам стотина метара пута саобраћајница је спојена са делом урађеним пре четири године од Градилишта до села. Ширина пута је четири метра, а укупна вредност радова на 2.630 метара пута је 31 милион динара. Према речима председник МЗ Трбушница Миодрага Јовића, у последње четири године асфалтирано је шест километара пута до Гучева и направљен прстен тако да се из Лознице до врха планине може доћи кроз Бању Ковиљачу, а до ње вратити преко Трбушнице.

– Овај пут нам много значи, највише мештанима који живе поред њега, али и осталим житељима Лознице који сада могу колима, али и пешке брже стићи до планинарског дома – каже Јовић.

Т.М.С

 

ПРОЧИТАЈТЕ И…

МЕСЕЦ ДАНА ПО ИСТЕКУ РОКА ЗА ЗАВРШЕТАК РЕКОНСТРУКЦИЈЕ УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ – Још два, три дана…

У ФАК–У – Препакован опасан отпад, чека се транспорт

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )