СИНОЋ ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР ”КОЦКИЦЕ ИЗ БЛОКА” – Милион  је циљ – придружи се (ВИДЕО)

СИНОЋ ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР ”КОЦКИЦЕ ИЗ БЛОКА” – Милион  је циљ – придружи се (ВИДЕО)

 

Лозничка секција хуманитарне организације ”Срби за Србе” ове године је, до сада, прикупила 750 хиљада динара помоћи за материјално угрожене породице са више деце, а циљ је да се стигне до милиона. Синоћ је у лозничкој фитнес сали ”Елит” одржан турнир ”Коцкице из блока” на којем је наступило десет екипа и укупно 20 учесника, а прикупљено је 10.540 динара. На прошлонедељном туирниру ”Пикадо из блока” сакупљено је нешто више од 24 хиљаде динара.

– С обзиром на временске услове, одзив је одличан и, мало по мало, ближимо се циљу, прикупљању милион динара у 2018. години. Припремамо велику хуманитарну журку у ”Кафаници” 16. децембра и сви су позвани. Желимо да достигнемо циљ и успећемо у томе, премашићемо милион динара прикупљене помоћи. Последња акција коју смо спровели била је подршка породици Матић са петоро деце, обезбедили смо им фрезу и пластеник који већ користе и имају обезбеђен пласман својих производа, а деца су добила кревете. Нисмо у могућности да им купимо кућу, иако живе код стрица у поткровљу, али 600 породица чека на помоћ. Уверен сам да ћемо свима успети да помогнемо, само не можемо одједном. Све више људи се одазива овим хуманитарним акцијама – каже Дарко Божић, представник организације ”Срби за Србе” у Лозници.

Међу 20 учесника ”Коцкице из блока” најмлађи су били брат и сестра Бојан (11) и Тара Митровић (10), а прво место освојила је екипа ”Сеизмос” у којој су играли Андреј Богићевић и Предраг Миловановић. Друго место припало је ”Краљевској бањи” за коју су наступили Александар Трифуновић и Тара Митровић, а трећепласиран је био тим ”Боки” за који су играли Небојша и Бојан Митровић. Био је ово одличан увод у хуманитарну журку која ће у недељу 16. децембра почети у девет сати увече.

Ове године ”Срби за Србе” у Лозници су приредили традиционални дерби симпатизера Црвене звезде и Партизана, кошаркашки турнир ”Тројка из блока”, турнир у пикаду и синоћњу ”Коцкицу”, а хуманитарна журка заокружиће још једну успешну годину хуманитарног рада за помоћ породицама са више деце. Придружи се.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

”ТРОЈКА ИЗ БЛОКА” – Терен на којем су сви кошаркашке звезде (ВИДЕО)

ЧЕТВРТИ ХУМАНИТАРНИ ”ДЕРБИ ИЗ БЛОКА” – Утакмица у којој сви побеђују

У НАСТАВКУ ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ ФОТОГРАФИЈА И ВИДЕО СА ”КОЦКИЦЕ ИЗ БЛОКА”

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )