ЈКП “ТОПЛАНА” – Почиње грејна сезона

ЈКП “ТОПЛАНА” – Почиње грејна сезона

Нова грејна сезона календарски треба да почне у понедељак, а хоће ли тако и бити, зависи од тога колико ће још  потрајати михољско лето које влада већ неколико дана. У ЈКП “Топлана” су спремни да загреју радијаторе, што и чине већ неколико свежих јутара, али ће режим рада ускладити са спољним температурама како не би непотребно трошили енергенте, а грађане поштедели високих рачуна.

Према речима директора Миодрага Дишића, предузеће је апсолутно спремно за нову сезону и да од понедељка крену пуном паром, уколико буде потребно.

– Минулих дана, када су јутарње температуре биле испод 12 степени, радијатори су били топли. То смо радили да загрејемо просторије, станове, установе и учионице, али и да искористимо те дане да систем још више “утегнемо”, отклонимо евентуалне недостатке како то не бисмо морали да радимо у јеку сезоне. Такође, и да установе и школе утврде стање својих инсталација. Углавном, спремни смо за нову грејну сезону у потпуности – каже он.

“Топлана” је последње две грејне сезоне почињала седмог октобра, осам дана пре рока, а то сада, по свему судећи, неће бити потребно ако је веровати метеоролозима. Иначе, за потрошаче је важно да природног гаса има довољно и да се са непромењеном ценом улази   у шесту сезону заредом.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…   

СТИЖЕ ИНВЕСТИТОР – Кинеска компанија Минт долази у Лозницу

ПОВОДОМ СТОГОДИШЊИЦЕ ОСЛОБОЂЕЊА – Лозница подиже споменик Момчилу Гаврићу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )