У БУЛЕВАРУ – Гране (не)крију семафоре

У БУЛЕВАРУ – Гране (не)крију семафоре

На неколико места у Булевару Доситеја Обрадовића, код раскрсница са Улицом Светог Саве и музичке школе, гране стабала из дрвореда делимично заклањају семафоре. Нарочито је возачима са дистанце слабије видљив онај “висећи”, а пошто ова светлосна сигнализација час ради – час не ради важно је да увек буде јасно уочљива.

Према речима Николе Драгићевића, директора ЈП “Лозница развој”, у чијој су надлежности семафори, њима се нико није обраћао због тога.

– Могуће је да на неким местима гране делимично заклањају семафоре и да нису комплетно видљиви са извесне удаљености, мада туда пролазим и као возач и мислим да се јасно виде. На терену ћемо свакако сагледати ситуацију и, уколико буде потребе, интервенисати, односно уклонити гране које сметају. Безбедност у саобраћају је на првом месту и ако има места где оне сметају возачима и евентуално, на било који начин, смањују видљивост семафорске сигнализације, то ћемо решити – казао је он за ЛН.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗА МЕШТАНЕ ЛОЗНИЧКОГ ПОЉА – Биће пасарела

ВЕЧЕРАС У ПАРКУ КОД УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ ОДРЖАН СКУП ГРАЂАНА – Ако не стигне одговор, прекидају радове

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )