У УЛИЦИ СВЕТОГ САВЕ – Почели радови и на другој страни

У УЛИЦИ СВЕТОГ САВЕ – Почели радови и на другој страни

У Улици Светог Саве данас су почели радови и на десној страни, гледано из правца споменика Вуку Караџићу. Машине уклањају тротоар од зграде познате под називом ”Кула” на углу са Булеваром Доситеја Обрадовића ка центру града па се пешаци од данас могу кретати само парковским стазама, иако многи још увек користе коловоз, што не би смели јер кретање градилиштем није дозвољено, осим ангажованим радницима.

Станари окренути парку ка Соколани мораће до града да долазе парковским стазама које су у лошем стању, нарочито после кише. Помоћник градоначелника Љубинко Ђокић рекао је да  се подразумева да ће оне бити насуте како би грађани неометано могли да се крећу ка центру града. Он је најавио и да ће у Улици Светога Саве бити рађене и фасаде као и да је у току израда пројектне документације за реконструкцију Булевара Доситеја Обрадовића, где је потребно урадити и блоковска паркиралишта на која ће бити уклоњена возила сада паркирана на “дуплим тракама”.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРЕДСТАВЉЕН ИЗГЛЕД УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ – Била је и биће најлепша (ВИДЕО)

УЛИЦА СВЕТОГ САВЕ – Почела реконструкција

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )