ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОБЕЛЕЖИЛА 17. ГОДИШЊИЦУ РАДА – Мноштво идеја за будући рад

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОБЕЛЕЖИЛА 17. ГОДИШЊИЦУ РАДА – Мноштво идеја за будући рад

 

Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ) приредила је данас, поводом 17. годишњице рада, малу свечаност за пословне сараднике. Поред представника градске управе, баштенској забави у дворишту ТОГЛ присуствовали су и представници бројних удружења грађана, учесника програма које ТОГЛ приређује, као и медија и туристичке привреде.

– Имамо велики број сарадника и једном годишње, на дан предузећа, прилику да их угостимо и да у опуштеној атмосфери разговарамо, а из тих разговора настаће и најбоље пословне замисли за будући период, како би наше активности биле још боље. Намеравамо да учврстимо све постојеће активности, а имамо мноштво идеја за будући рад, неки су пројекти већ код донатора, друге припремамо за конкурсе тако да очекујемо много тога – каже Снежана Перић, директорка ТОГЛ.

На паноима постављеним у дворишту биле су представљене неке од бројних активности које је ТОГЛ приредила у протеклом периоду, а било их је доста. Начелница Одељења за друштвене делатности у градској управи Тања Глишић Матић каже да град посебно може бити поносан на Туристичко-информативни центар и сувенирницу као и на јединствену виртуелну туру из ваздуха путем које се туристи могу упознати и са туристичком понудом Лознице, Бање Ковиљаче, Гучева и Тршића, а посебно издваја фестивал ”Лила Ло”. Како каже, добро је и то што ТОГЛ успева да умрежи и подржи удружења која се баве туризмом и занатима, а важно је и то што је неколико пројеката Туристичке успело да добије подршку различитих донатора.

У годину у којој ће прославити пунолетство ТОГЛ улази вољна да лозничке манифестације подигне на виши ниво и да културни и забавни живот Лознице додатно обогати. До краја лета ТОГЛ ће приредити још неколико програма за Лозничане и њихове госте. 

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПОРТУГАЛСКИ ОРКЕСТАР И ЛОЗНИЧКИ СЛИКАР УЛЕПШАЛИ ЛЕТЊЕ ВЕЧЕРИ – Наша музика, ”Фара фанфара” енергија (ВИДЕО)

ЛОЗНИЦА ИЗ ВАЗДУХА – Права слика лепог града (ВИДЕО)

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )