РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ – Почињу радови

РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ – Почињу радови

 

Извођач радова група лозничких предузећа коју предводи компанија МН, а чине је још и ”Стобекс” и ”Геопремер” уведен је данас у посао реконструкције Улице Светоиг Саве. Радници МН-а поставили су јутрос у близини споменика Вуку Караџићу таблу са основним подацима о радовима и нацртом будућег изгледа улице.

– Извођач је данас уведен у посао и од данашњег дана тече му рок од 90 календарских дана за завршетак радова. Можемо очекивати да почетком новембра улица буде завршена. Дуго смо чекали на то и верујем да ту више нема никаквих сметњи – рекао је помоћник градоначелника Љубинко Ђокић за наш портал.

ПРОЧИТАЈТЕ И

ШТА ДОНОСИ РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ – Ужи коловоз, више паркинг-места 

ЗАШТО НИЈЕ ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ СВЕТОГ САВЕ? – Закон одлаже радове

Да подсетимо, радови у Улици Светог Саве обухватају реконструкцију коловоза, пешачких и зелених површина и јавне расвете, а биће направљено и 90 паркинг-места. Првобитно се очекивало да радови почну средином јуна, али су разне перипетије о којима су Лозничке новости већ писале радове одложиле за готово два месеца. 

Н. Т.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )