У ПЕТАК НА ТЕРЕНУ ОШ ”КАДИЊАЧА” ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР ”ТРОЈКА ИЗ БЛОКА” – Убаци тројку и ти (ВИДЕО)

У ПЕТАК НА ТЕРЕНУ ОШ ”КАДИЊАЧА” ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР ”ТРОЈКА ИЗ БЛОКА” – Убаци тројку и ти (ВИДЕО)

 

Хуманитарна организација ”Срби за Србе” приредиће у петак на кошаркашком терену ОШ ”Кадињача” трећи хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки – ”Тројка из блока”. Како каже Дарко Божић, један од организатора из Лознице, пријаве за учешће примаће се на лицу места пред почетак такмичења, а сав приход намењен је помоћи једној породици из нашег краја са више од четворо деце.

Ако желиш да помогнеш и да се окушаш у погађању тројки потребно је да понесеш 200 динара које ћеш дати за учешће, а поред тако сакупљеног новца, за помоћ угроженој породици биће употребљен и онај сакупљен од покровитеља турнира као и од прилога гледалаца.

Од 2005. године хуманитарна организација ”Срби за Србе” прикупила је више од 2,5 милиона евра и помогла више од две хиљаде породица на подручју Балкана. Откако је пре шест година покренут пројекат ”Тројка из блока”, одржано је више од 150 турнира у брзом шутирању тројки и то на три континента уз учешће више од 20 хиљада такмичара. Они и други дародавци омогућили су да се за сакупљених 220 хиљада евра изгради или обнови 15 кућа, 30 купатила и по једно породилиште и здравствена амбуланта. 

Овај турнир у Лозници подржало је више познатих личности из света културе и спорта, међу којима је и наш фудбалски интернационалац Немања Максимовић, и позвало у кратким видео-порукама учеснике и публику у петак дођу на терен ”Кадињаче” и допринесу успеху акције.

”Тројка из блока” почеће у седам сати после подне.

Н. Т.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Немања Максимовић

Никола Ракочевић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )