ФК ЛОЗНИЦА – Сарадња са Партизаном

ФК ЛОЗНИЦА – Сарадња са Партизаном

У уторак је ФК Лозницу посетила делегација београдског Партизана предвођена Вањом Радиновићем, директором омладниске школе у овом трофејном клубу. Лозница и Партизан одавно сарађују, а овог пута договорили су се да је подигну на још виши ниво. Од септембра стручњаци из Партизана долазиће у Лозницу и одржаће неколико тренинга  са тренерима, као и фудбалерима млађих селекција Лозничана. Договорено је и да неколико тренера из ФК Лозница оде на додатну обуку у Београд.

Партизан је заинтересован за младе играче Лознице и договорено је  да убудуће дрес популарног београдског клуба носе Алекса Куљанин (2004. годиште), Вељко Миросавић (2005) и Лазар Антонић (2006).

Полако се формира и сениорски састав Лознице. На Градски стадион стигао је Дарко Стојковић који је раније носио дрес Железничара из Лајковца и Јавора из Ивањице, а вратио се и Дарко Станојевић који је био првотимац овог клуба. Још неколико играча је на проби тако да списак новајлија још није закључен.

В. Ст.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Оглас

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )