ОДРЖАНА ДРИНСКА РЕГАТА ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ  – Живот је да се живи пуним плућима

ОДРЖАНА ДРИНСКА РЕГАТА ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ  – Живот је да се живи пуним плућима

Традиционална Међународна дринска регата за особе са инвалидитетом ”Дрина нас спаја” одржана је у суботу шести пут у Љубовији и Братунцу, Република Српска. Педесетак учесника спустило се, уз музику и добру забаву, Дрином од етно-села ”Врхпоље” до ”Рајске плаже”, на левој обали реке. Ову регату приређује Спортско-рекреативно удружење особа са инвалидитетом ”Све је могуће” из Београда уз подршку општина Љубовија и Братунац, туристичких организација ова два места и Рафтинг клуба Дринска регата. Додатну забаву учесницима регате приредио је рафтинг клуб који је организовао трку рафтинг чамаца од старта до моста ”Братољуб”, а победничка екипа награђена је пловилом.

У Туристичкој организацији Љубовије кажу да се од учесника ове регате може много научити, нарочито то да сваки проблем има решење и да живот треба живети пуним плућима, бити ведрог духа и позитивно гледати у будућност.

Н. Т.

Фото Туристичка организација Љубовије

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )