ОД 9. ДО 13. АВГУСТА У БАЊИ КОВИЉАЧИ – Ревија документарног и етно-филма

ОД 9. ДО 13. АВГУСТА У БАЊИ КОВИЉАЧИ – Ревија документарног и етно-филма

Специјална болница за рехабилитацију „Бања Ковиљача“ и Контраст студио из Београда, организоваће од 9. до 13. августа 15. ревију документарног и етно-филма „Александар Саша Петровић“, а програм посвећен јунацима из српске прошлости одвијаће се на „Краљевској тераси“, између вила „Далмација“ и „Херцеговина“.

Церемонија отварања, којој ће присуствовати комплетна екипа историјско-документарног серијала „Српски јунаци средњег века“, заказана је за 19 сати, а следе пројекције првог и другог дела филма „Цар Душан“.

У петак, 10. августа од 20 сати посетиоци ће видети филмове „Змај Огњени Вук“ и „Мрњавчевићи“, а наредног дана, у истом термину, два дела филмског остварења „Марко Краљевић“. Два филма, „Вук Бранковић“ и „Милош Обилић“, биће на репертоару ревије у недељу, 12. августа, а последњег дана манифестације, у понедељак, после церемоније затварање ревије биће приказан филм „Кнез Лазар“, први и други део.

С.П.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )