У ЉУБОВИЈИ ИЗАБРАЛИ НАЈЛЕПШИ БАЛКОН И НАЈУРЕЂЕНИЈА ДВОРИШТА – Лепо окружење годи туристима

У ЉУБОВИЈИ ИЗАБРАЛИ НАЈЛЕПШИ БАЛКОН И НАЈУРЕЂЕНИЈА ДВОРИШТА – Лепо окружење годи туристима

 

Комисија Туристичке организације Љубовије (ТОЉ) није имала лак посао, али победници су морали бити изабрани па је тако двориште Јелене Окановић проглашено најлепшим на традиционалном конкурсу за избор најуређенијег дворишта и балкона. У конкуренцији сеоских дворишта победу је однела Снежана Тријић, а најлепши балкон уређује Љиљана Давидовић, која је одбранила титулу освојену прошле године.

У ТОЉ кажу да Азбуковчанке изузетну пажњу посвећују двориштима и балконима тако да је конкуренција увек јака. Изглед њихових дворишта и балкона показује са колико бриге победнице негују своје цвеће, а у ништа мањој мери то раде и у Манастиру Свете Тројице у Читлуку па је тамошњи врт проглашен најуређенијим ван конкуренције.

Конкурс за избор најлепшег дворишта и балкона трајао је током овог и прошлог месеца, а ТОЉ га сваке године приређује како би Љубовијане додатно подстакла да уреде своје окружење. Љубовија је све привлачнија туристима, нарочито љубитељима природе, тако да је неопходно и да општи утисак који понесу из овог краја буде повољан, а показало се да је он изузетно важан за привлачење посетилаца, ништа мање него културно-историјске и природне знаменитости.

Н. Т.

Фото: Туристичка организација Љубовије

Насловна фотографија: најлепше сеоско двориште

 data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Детаљ из најлепшег дворишта

Детаљ из најлепшег дворишта

Детаљ са најлепшег балкона

Детаљ из дворишта Манастира Свете Тројице

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )