ПРВИ ”ДИ-ЏЕЈ ЛО” ФЕСТИВАЛ – Добра журка у ”Лагатору” (ВИДЕО)

ПРВИ ”ДИ-ЏЕЈ ЛО” ФЕСТИВАЛ – Добра журка у ”Лагатору” (ВИДЕО)

 

Жестоко је прашило синоћ у хали ”Лагатор” где је пет младих ди-џејева показало своје умеће на првом ”Ди-џеј Ло” фестивалу, одржаном у оквиру манифестације ”Лила Ло”. Овај фестивал организовала је Канцеларија за младе, а координатор Бојан Лучић каже да је изузетно задовољан наступом лозничких и зворничких (РС) ди-џејева.

– Овај фестивал приредили смо на иницијативу младих, што ми је посебно драго јер показује оно што стално говоримо – да су млади покретачи промена у Лозници. Због временских прилика морали смо фестивал одржати у затвореном простору и захвални смо УФК ”Лагатор” на гостопримству, али се надамо да ће већ наредне године ова својеврсна ди-џеј журка бити на отвореном. Ови извођачи досад нису имали прилике да наступају на великој сцени, обично раде у неким мањим локалима, али нам је жеља да ту врсту музике, таленат и умеће ових младих музичара који су у сенци, неоткривени, промовишемо и представимо публици на прави начин – каже Лучић.

Према његовим речима, следеће године ће извођачи, највероватније, бити бирани на конкурсу и најбољи ће бити позвани да наступе. Гласна музика, ритмови који тело терају на покрет, сјајни светлосни ефекти и дим око бине стварили су сјајну атмосферу у којој је протекао први ”Ди-џеј Ло” фестивал.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )