ОТВОРЕНО КУПАЛИШТЕ – Још само да дође лето

ОТВОРЕНО КУПАЛИШТЕ – Још само да дође лето

Једанаеста сезона купања на олимпијском и дечјем базену званично је отворена 16. јуна на Дан града, али, иако је сезона нова, јунска прича је стара. Поново овај месец није наклоњен онима који би да уживају на базену пошто је опет више кише него сунца.

Према речима директора УФК “Лагатор” Жељка Марјановића, на базену раде све службе, све нормално функционише и спремни су да приме купаче чим стигну летње температуре у наш град.

– Сви су ту, спасиоци и остале пратеће службе, али нам лоши временски услови нису ишли наруку тако да смо у јуну посету имали само два дана и продали око 500 улазница. Прошле године је време било знатно лепше па смо до краја јуна продали нешто мало мање од осам хиљада улазница. На то смо већ навикли јер од отварања купалишта само смо 2012. и прошле године радили како треба, свих  осталих година тај период је редовно био кишан. Због оваквог времена били смо принуђени да померимо почетак бесплатне обуке за непливаче која, уколико се време пролепша, почиње од понедељка, 9. јула. За сада година није обећавајућа, али видећемо какво ће бити лето, ми смо ту, капије су отворене и чекамо топло време – каже он за ЛН и додаје да сва обавештења пријављени за обуку непливача, али и остали о раду купалишта могу наћи на фејсбук страници УФК Лагатор, као и претходних неколико година. 

Цена улазнице је остала непромењена, 180 динара, за ђаке и студенте сезонска карта кошта три хиљаде, остале четири хиљаде динара док је за децу до седам година улаз бесплатан. Прошлога лета је освежење на градском купалишту потражило је око 32 хиљаде посетилаца.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )