ОДБОЈКА НА ПЕСКУ – Сутра почиње Мастерс турнир у Лозници

ОДБОЈКА НА ПЕСКУ – Сутра почиње Мастерс турнир у Лозници

На игралишту предузећа  “МН”  крај Дрине сутра ће почети први Мастерс турнир у одбојци на песку. У квалификацијама ће учествовати четрдесетак мушких и женских парова, а међу њима су и два пара из Лознице.

Према речима Бранка Антонића, председника ОК Лозница, која је уз подршку Града Лознице организатор овог такмичења, на турниру ће се окупити наши најбољи одбојкаши и  одбојкашице на песку. Међу њима је и пар Стефан Баста – Лазар Коларић, као и женски пар Наташа Савовић – Катарина Раичевић који ће овог лета наступити на Медитеранским играма и Европском првенству.

Сутрашње квалификације почеће у 11 часова, а пласман у други круг такмичења обезбедиће по 12 мушких и женскиох парова. У суботу и недељу,  када ће бити одиграно полуфинале и финале, такмичење ће почети у 9 часова. У недељу ће Иван Миљковић, један од најбољих српских одбојкаша свих времена, одржати час одбојке за све заинтересоване дечаке и девојчице.

После Лознице турнири ће бити одржани још у Параћину, Великом Градишту, Зрењанину, Бачу, Београду и  Новом Саду, а финални турнир биће одржан од 16 до 18 августа у Сомбору. 

В.Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )