ОД ГРАДА – Дачија за полицију

ОД ГРАДА – Дачија за полицију

Кључеве теренског возила „дачија дастер“, дар града Полицијској станици у Лозници, градоначелник Видоје Петровић данас је уручио Зорану Јевђенићу, начелнику ПУ Шабац.

Према Петровићевим речима безбедност је веома важна, боримо се за безбедан град, безбедну земљу, а то подразумева добру сарадњу локалне самоуправе са полицијом као и њено осавремењавање опремом, превозним и другим техничким средствима.

– На овај начин Лозница даје подршку припадницима полиције и пружа могућност да у наредном периоду буду још бољи. Захваљујем им се за пожртвован рад са којим се сусрећемо свакодневно и желим да у будућности имају што мање посла. Безбедност је недељива, подједнако припада свима нама, али то подразумева и активно учешће свих нас, пре свега државних органа, а на нама грађанима је не само да своје понашање ускладимо са позитивним законима и прописима него и да, кад смо у прилици, пружимо подршку припадницима безбедности – рекао је градоначелник.

Градској управи се у име свих припадника ПУ Шабац и ПС Лозница захвалио начелник Јевђенић.

– Ово теренско возило за нас је веома битно јер ће допринети ефикаснијем извршавању безбедносних задатака, а улагање у безбедност је заједничка брига свих нас – казао је он.

Добијено возило одмах ће бити стављено у употребу. 

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )