НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ – Купање за Дан града

НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ – Купање за Дан града

Почетак једанаесте сезоне купања на олимпијском и дечјем базену планиран је за 16. јун, на Дан града. Као и претходних година, првога дана улаз за купаче биће бесплатан, потврдио је директор УФК “Лагатор” Жељко Марјановић за ЛН.

– Потпуно смо спремни за прве купаче и предстојећу сезону. Као и претходних година потрудили смо се да они који дођу на базену имају што боље услове, а као и увек, највише се води рачуна о безбедности посетилаца. Завод за јавно здравље из Шапца контролисаће квалитет воде, као и претходних година, а то ће поново радити два пута седмично јер хоћемо да будемо сигурни да је као и свих претходних година све у реду – каже он.

Према његовим речима, од првог јула планирана је бесплатна обука непливача коју је и прошле године успешно завршило око сто најмлађих Лозничана и до сада је више од хиљаду дечака и девојчица пропливало на лозничком  базену. Пријаве за обуку непливача могу се предати на благајни базена од 16. јуна. Цена улазнице остаје непромењена и биће 180 динара, за ђаке и студенте сезонска карта коштаће три хиљаде, за остале четири хиљаде динара док је за децу до седам година улаз бесплатан.

Топли дани и пре календарског почетка лета можда најављују сезону која ће бити боља од још увек рекордне 2012. када је забележена посета од 44 хиљаде купача. Прошлога лета освежење на градском купалишту потражило је око 32 хиљаде посетилаца.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )