ЧЕТВРТИ ПУТ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ – Дерби из блока

ЧЕТВРТИ ПУТ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ – Дерби из блока

 

Четврта хуманитарна утакмица између симпатизера ФК Црвена звезда и ФК Партизан биће одиграна сутра на Градском стадиону под називом ”Дерби из блока” у приредиће је хуманитарна организација ”Срби за Србе”. После неколико одлагања, због стања терена на Градском стадиону, утакмица која се обично игра током васкршњих празника, коначно ће поново окупити симпатизере два највећа српска клуба, али и све оне који желе да помогну социјално угроженим вишечланим породицама са подручја Лознице.

У овогодишњем програму учествоваће и подмладак Рагби клуба Лозница и ФК Лозница као и ветерани Звезде и Партизана, а најављени су и бројни гости изненађења.

Прошле године дерби је подржало неколико некадашњих играча црвено и црно-белих, од Драгана Мићића, до Младена Крстајића и Ивице Краља, а укупно је сакупљено нешто више од 218 хиљада динара, од чега је 30 хиљада био Крстајићев дар.

Карте за предстојећи дерби могу се купити по цени од 200 динара у фризерским салонима ”Марко Поло” и ”Имиџ”, кафеима ”Локал”, ”Рагби паб” и ”Рома” и мењачници ”Трг”, а продаваће се и на улазу у стадион пред почетак утакмице.

После утакмице, у десет сати увече у клубу ”Синдикат” биће приређена ”Журка из блока” која ће такође послужити прикупљању помоћи социјално угроженим породицама. Улазница стаје стотину динара. Ово ће, иначе, бити друга хуманитарна журка, а на првој је у фебруару сакупљено 180 хиљада динара.

Сутрашњи хуманитарни дерби почиње у шест поподне.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )