ПОДРШКА ЖЕЉКУ ЈОВИЧИЋУ – Лечење могуће на Куби

ПОДРШКА ЖЕЉКУ ЈОВИЧИЋУ – Лечење могуће на Куби

На хуманитарном рок концерту који је у суботу организовао Мото-клуб “Блек драгонс”, прикупљено је нешто више од 216 хиљада динара за помоћ лечењу Жељка Јовичића Жиже, дугогодишњег члана клуба. Како кажу организатори, задовољни су одзивом бајкера и грађана, као и прикупљеним новцем, али истичу да је то само мањи део онога колико је потребно да Жељко оде на лечење на Кубу.

– Његове колеге из предузећа у којем ради покренуле су недавно акцију да прикупе 18.000 евра, колико је неопходно само за почетак лечења. За лечење, које би трајало око шест месеци потребно је укупно око 30.000 евра. Мада се Жељко опирао, ипак смо га убедили да само заједно можемо решити његов озбиљан здравствени проблем. До сада је од колега, бајкера, градске управе и других дародаваца прикупљено око 900.000 динара. Ми настављамо акцију и очекујемо да ћемо на време обезбедити сав новац – каже Александар Павловић, колега и један од организатора акције.

Жељка, који је ожењен и има троје деце, већ 26. априла очекује контрола и мишљење конзилијума о досадашњим ефектима лечења, а тек после тога знаће термин до када би требало да отпутује на Кубу. На суботњем концерту, поред бајкера, подршку су му дали чланови локалних рок састава Centipedes, Crossroud, The Wall и панчевачке Ватрене воде, који се нису штедели да публици приуште одличну музичку забаву. МК “Блек драгонс” уједно је отворио и овогодишњу мото-сезону, током које ће учествовати у још неколико хуманитарних акција. Они који желе да помогну њиховом другару Жижи, могу им се обратити у просторијама клуба крај железничке станице, преко фејсбук странице или новчане прилоге уплатити на број наменског динарског рачуна 330-1400103823201-89.

С. П.

Фото: Душан Ковачевић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )