КИК-БОКС: НА ИЗБОРНОМ ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ – Сандра првакиња Србије

КИК-БОКС: НА ИЗБОРНОМ ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ – Сандра првакиња Србије

Јуниорка Сандра Саватић, такмичарка лешничког Кик-бокс тима Петровић, постала је данас шампионка Србије, у категорији до 60 килограма, на Изборном државном првенству одржаном у Власотинцу. Она се у финалном мечу борила са Београђанком Анђелијом Николић, КБК Победник, и убедљиво је победила бацивши је три пута на под.

На самом почетку меча Сандра је противници ставила до знања да се добро и психички и физички спремила за борбу, снажним хај-киком погодила ју је у главу и послала је на под. Ипак, Николићева се показала као храбра и упорна такмичарка, устала је и после бројања наставила меч. У другој рунди Саватићева је поново баца у нок-даун, а у трећој рунди следи реприза, али овога пута долази до прекида.

Освајањем златне медаље Сандра је себи обезбедила и место у репрезентацији Србије на предстојећем Светском купу наредног месеца у Мађарској.

На првенству је наступио и кадет Душан Јовановић, КБТ Петровић, у категорији лакших од 50 килограма, али и поред добре борбе није било довољно спортске среће за освајање медаље.

Н. Т.

Фото: КБТ Петровић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )