БОКС – Панић се спрема за ’’Београдског победника’’

БОКС – Панић се спрема за ’’Београдског победника’’

Млади лознички боксер Стефан Панић добио је позив селектора Томислава Антеља и од понедељка ће се са репрезентацијом Србије налазити на припремама на Авали. Панић ће се тамо са осталим репрезентативцима спремати за наступ на једном од најјачих међународних турнира, од ове године меморијалу, ”Бранко Пешић – Београдски победник” на којем ће од 25. до 28. априла наступати више од 80 боксера из 16 земаља. До сада су пријављени врсни боксери из Немачке, Француске, Грчке, Израела, Пољске, Македоније, Бразила, Индије, Алжира, Јужне Кореје… а пријављивање траје још данас и сутра па се очекује да списак земаља учесница буде проширен.

Панић, члан лозничких Вукова са Дрине, један је од најдаровитијих младих боксера и од њега се очекује много, а и сам себи поставља високе циљеве.

– Доста сам тренирао, спреман сам и на Авали ћу још више избрусити форму. Долази много одличних боксера, доста странаца, али не очекујем ништа друго осим злата, иако је то један од најјачих турнира у Европи – јасан је Панић који напоран рад жели да крунише успехом.

”Београдски победник” одржава се 56. пут, турнир је ”А” категорије и један је од најбоље организованих на свету.

Турнир ће бити одржан у хали ”Пинки” у Земуну.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )