ЖОЗИ ЈУНАЈТЕД ПРИПРЕМА НОВИ ХУМАНИТАРНИ МЕЧ – Аустријски бундеслигаш у ”Лагатору”

ЖОЗИ ЈУНАЈТЕД ПРИПРЕМА НОВИ ХУМАНИТАРНИ МЕЧ – Аустријски бундеслигаш у ”Лагатору”

Члан Аустријске футсал бундеслиге Либеро из Граца гостоваће средином маја у Лозници и одиграти хуманитарни меч са лозничким Жози јунајтедом у хали ”Лагатор”. Према речима Зорана Миливојевића, члана Жози јунајтеда, са аустријским клубом договорено је одигравање утакмице са које ће сав приход бити усмерен за лечење Жељка Јовичића Жиже.

– Реч је о веома озбиљно екипи у којој играју Аустријанци, Словенци, Срби и други са подручја некадашње Југославије и којој су прошле сезоне титула и наступ у Лиги шампиона измакли за бод. Велика нам је част што ћемо их угостити. Позивамо све љубитеље фудбала да присуствују овој утакмици, да сви заједно помогнемо Жељку. Недавно смо одиграли хуманитарну утакмицу са Црвеном звездом и заиста ту врсту догађаја подигли на висок ниво. Захвални смо свима који нас подржавају у све већем броју и са пуним поверењем, а ми покушавамо да им узвратимо на најбољи могући начин јер све то радимо срцем – каже Миливојевић.

Утакмица између Жози јунајтеда и Либера требало би да буде одиграна 19. маја.

Миливојевић каже и да ће Жози јунајтед и званично постати футсал клуб и од септембра се надметати у Регионалној лиги ”Запад”. 

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )