У СУБОТУ У ЛЕШНИЦИ ХУМАНИТАРНИ БОКС И КИК-БОКС МЕЧЕВИ – Нерешено, за победу

У СУБОТУ У ЛЕШНИЦИ ХУМАНИТАРНИ БОКС И КИК-БОКС МЕЧЕВИ – Нерешено, за победу

Кик-бокс тим Петровић у суботу ће, од седам сати увече, у спортској сали у Лешници приредити хуманитарни бокс и кик-бокс меч за помоћ двома младим Лешничанима оболелим од рака. Меч је организован практично без трошкова тако да ће сав прикупљени новац бити предат онима којима је потребан, а поред такмичара из клуба организатора прикључили су се и чланови крупањског БК Рађевац и Лозничани браћа Александар и Петар Вучковић.

– Замисао је да помогнемо онима којима је новац неопходан за лечење. То су наше комшије, пријатељи, познаници, а како не окрећемо главу од било какве борбе, тако се и овој прикључујемо. Никола Петровић је иницијатор, а клуб га је подржао и што нам је посебно драго, придружили су нам се и они који нису у нашем тиму. Да бисмо трошкове свели на минимум, замислили смо да мечеви буду јавни спаринг, судија ће бити у рингу, али неће бити бодовних и сви мечеви биће проглашени нерешеним. Захвални смо УФК “Лагатор” и градској управи који су нам лешничку халу и ринг уступили без надокнаде – каже Марија Петровић из КБТ Петровић.

Hа лешничком рингу међусобно ће спаринговати шампионска браћа Милоје и Никола Петровић, кик-бокс, лоу-кик, браћа Вучковић, бокс, Марко Перовић и Божидар Илић, кик-бокс, лоу-кик, Миломир Петровић и Немања Пајић, бокс, Душан Јовановић и Пајо Ковачевић, кик-бокс, лоу-кик, и женски пар Сандра Саватић и Марија Петровић, кик-бокс, лоу-кик.

Лозничанима који желе да присуствују овом мечу, захваљујући Сањи и Горану Пулину, обезбеђен је бесплатан превоз до Лешнице и назад аутобусом, или комбијем, у зависности од интересовања (позвати на 061/545-43-44 или 065/518-36-21).

На улазу у халу биће постављена кутије у које ће свако моћи да убаци новац за помоћ онима чија борба са болешћу траје. 

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )