ХУМАНИТАРНА УТАКМИЦА ЖОЗИ ЈУНАЈТЕД – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Подршка Магдалени и Дарку

ХУМАНИТАРНА УТАКМИЦА ЖОЗИ ЈУНАЈТЕД – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Подршка Магдалени и Дарку

 

Годину дана после успешне акције прикупљања помоћи за лечење Милана Симетића из Шековића, Република Српска, када је прикупљено више од 400 хиљада динара, лозничка екипа Жози јунајтед приредиће хуманитарну утакмицу са јуниорима Црвене звезде. Овога пута циљ је помоћи Магдалени Ђокић (10) која има церебралну парализу, и Дарку Спасојевићу (26) коме је неопходно ортопедско помагало након доживљене саобраћајне несреће.

– Ове године добили смо позив да помогнемо двоје младих и, наравно, нисмо га одбили, покренули смо акцију ”За Магдалену и Дарка”. Имамо добар тим и добро смо организовани па ћемо ускоро прећи и на виши ниво хуманитарног рада. Сада нам је жеља да се што више Лозничана одазове, купи улазницу и дође да погледа утакмицу која ће бити одиграна 16. марта у хали ”Лагатор”. Сав приход биће пребачен Магдалени и Дарку. Магдалени је потребно 40 хиљада евра за лечење у Русији, а Дарку ортопедско помагало – нога – каже Зоран Миливојевић, члан Жози јунајтеда и један од организатора хуманитарне утакмице.

У организацији хуманитарне утакмице Жози јунајтед добио је подршку градске управе, Канцеларије за младе и УФК ”Лагатор”. Утакмица се игра 16. марта од 12 сати, а улазнице се продају по цени од 200 динара.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )