РУКОМЕТ (МУШКАРЦИ) – СУПЕР “Б”  ЛИГА – Данас са Моравом

РУКОМЕТ (МУШКАРЦИ) – СУПЕР “Б”  ЛИГА – Данас са Моравом

Овог викенда биће настављено првенство у Супер “Б” лиги за рукометаше. Екипа Лознице путује у Велику Плану где ће се састати са домаћом Моравом. Јесенас су Лозничани славили на свом терену и надају се добром резултати и у Великој Плани.

– Наша екипа је подмлађена. Играћемо без Митровића који је отишао у шабачку Металопластику. прилику ће добити млађи играчи и надам се да ће пружити добре игре. Јесенас сммо савладали Мораву, али сада је ситуација другачија. Домаћин се појачао и намерава да се упусти у борбу за прво место. Очекујем тешку утакмицу, идемо да играмо и као и на сваком мечу покушаћемо да победимо. Сигуран сам да ћемо дати све од себе и надам се изборити повољан резултат – каже Владимир Војводић, тренер Лозничана.

Лозница је јесенас била пета са 12 бодова, колико је имала и четвртопласирана Морава. У клубу се надају добрим играма и резултатима и у пролећњем делу првенства.

У осталим сусретима 12. кола састаће се: Врбас – Црвенка, Мачва – Кикинда, Пролетер – Инђија и Синђелић – Колубара. У овом колу слободна је екипа Јединства.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )