ЛОЗНИЧАНКИ ИВАНИ ТРИФКОВИЋ НАГРАДА УДРУЖЕЊА “КРЕАТИВНА ФАБРИКА” – Награда за спиралу бескрајности

ЛОЗНИЧАНКИ ИВАНИ ТРИФКОВИЋ НАГРАДА УДРУЖЕЊА “КРЕАТИВНА ФАБРИКА” – Награда за спиралу бескрајности

Београдско Удружење “Креативна фабрика” синоћ је у галерији “Петак” приредило уручење награда за  најбоље радове излагане на самосталним и колективним изложбама током 2017. године, а фотографија “Спирала” Лозничанке Иване Трифковић изабрана је за најбољу на изложби “Бескрајност”. У “Петку” је приређена и изложба најбољих радова, не само фотографија, већ и скулптура, графика, цртежа, уља на платну…

– И моја фотографија представља бескрај кроз спиралу унутрашњости куле Гардош у Земуну. У наредном периоду излагаћу у Галерији “Петак” на групним изложбама, уколико се теме буду поклапале са мојим радом, а вероватно ћу ове године приредити и самосталну изложбу, још увек не знам да ли у Београду, Лозници, или у оба града – каже Трифковићева.

Како су њена фотографска интересовања широка, Ивана има доста фотографија мотивисаних разним темама, али каже да је тренутно у прелазу од природе ка архитектури па ће тема евентуалне изложбе бити урбани пејзажи. Она ће обухватити више слика насталих у седам, осам градова и неколико земаља.

Ивана је до сада излагала у Београду, Нишу и Лозници.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )