ПЧЕЛИЊО НА МЕЂУНАРОДНОМ КУПУ  ”ЛАДИСЛАВ БРОСОВСКИ 2018” – Пчелице освојиле Арад

ПЧЕЛИЊО НА МЕЂУНАРОДНОМ КУПУ  ”ЛАДИСЛАВ БРОСОВСКИ 2018” – Пчелице освојиле Арад

Селекција 2006. годишта ФК Пчелињо освојила је данас међународни Куп ”Ладислав Бросовски 2018” после бољег извођења пенала у финалном дуелу против екипе АС Гирода из истоименог места поред Темишвара. По истеку времена семафор је показивао резултат од 0:0, а црно-жути из Лознице били су хладнокрвији са беле тачке и заслужено су дошли до пехара победивши са 3:2. Тренер Душан Николић каже да је притисак био огроман, навијачи на страни домаће екипе, али пчелице се нису дале, дечаци нису подлегли атмосфери, одлично су одиграли и финале као и цео турнир на којем нису примили гол из игре. Пропустили су неколико изгледних прилика да избегну драму на крају, али златне медаље им нису измакле. За најбољег играча турнира проглашен је Милош Павићевић.

Претходно је, јутрос, Пчелињо у полуфиналу прегазио одличну екипу ФЦ УТА из Арада  са 4:0 головима Мике Игњатовића и троструког стрелца Павићевића. Јуче су у групи савладани финалиста АС Гирода са 2:0, а голове су постигли Павићевић и Игњатовић, домаћин Академија Бросовски са 3:0 головима Павићевића, Игњатовића и Ивице Чоњића, и Арад са 1:0 голом Павићевића.

После Пчелињове изузетно даровите генерације 2004, која је жарила по домаћим турнирима, али се и са европских враћала са медаљама око врата, и генерација 2006. почела је да пуни клупске витрине пехарима и нема намеру да се заустави.

Н. Т.

Фото: ФК Пчелињо

 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )