И ОВОГ ЗИМСКОГ РАСПУСТА – ”Кадињача” пуна ђака

И ОВОГ ЗИМСКОГ РАСПУСТА – ”Кадињача” пуна ђака

Још један зимски распуст учионице ОШ “Кадињача” нису испунили мир и тишина већ граја ученика који су се, по трећи пут заредом, дружили на разноврсним радионицама које је школа за њих припремила. “Зимске радионице” су ове године трајале само једну седмицу распуста, од 5 до 9. фебруара, али су поново биле одлично посећене.

– У просеку смо по свакој радионици, а било их је девет, имали од педесеторо до шездесет петоро деце тако да смо имали атмосферу као да није распуст. Интересовање је било велико за све радионице, деца која би долазила на прву, обично би остајала и на другој, а било је оних који су се дружили свакога дана. Осим наших ученика, долазила су и деца из школа “Јован Цвијић” и “Анта Богићевић”, али и из Београда и других места, која су током распуста боравила у Лозници. Потврдило се да су ове радионице добар потез и докле год има интересовања деце, ми ћемо их радити на овај начин – каже директорка школе Нада Остојић.

Радионице су биле организоване по две свакодневно, а деци су на располагању биле “Играмо се на енглеском”, “У здравом телу здрав дух”, ”Уметничка радионица”, “Огледом до науке”, радионица за децу са посебним потребама, ”Ликовна радионица”, “Путујемо кроз време и места”, “Слатка радионицу” и  “Уметничка”. Последњег дана, прошлога петка, дружење је завршено уз радионицу  “Певамо уз караоке” где су многи по први пут стали и запевали испред микрофона.

Како објашњавају у “Кадињачи”, ове радионице су биле, као и претходних година, забавног карактера, осмишљене тако да развијају учење, машту и креативност код деце.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )