МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ ФК ЛОЗНИЦА – Кадети почели добро

МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ ФК ЛОЗНИЦА – Кадети почели добро

Недељном утакмицом са ОФК Шабац у Шапцу кадетска селекција ФК Лозница почела је одигравање контролних утакмица на зимским припремама. Играчи предвођени тренером Бранком Аћимовићем били су убедљиви у дуелу са комшијама и славили головима двоструког стрелца Мастилице и Мићића са 3:1.

Већ данас момци су имали јачу пробу са Земуном у Београду и ремизирали са 1:1, а Мићић је поново био стрелац. Иако су домаћи повели, већим делом утакмице тереном су господарили зелено-бели, а пропуштена је и веома изгледна прилика да се противник савлада. Кадети ће у недељу на помоћном терену Градског стадиона играти са зворничком Дрином.

Омладинци су се окупили, онолико колико су могли, па тренер Свето Вукашиновић увежбава девет јунака и чека да сазна да ли ће му тим на пролеће попунити момци који тренирају са првим тимом, или дечаци из кадетске селекције. Како од титуле нема ништа, што је било јасно још одавно, не би било лоше да кадети почну да стичу искуство у омладинској конкуренцији да би на јесен у такмичење ушли спремни. Омладинска селекција требало би у недељу да се искуша у дуелу са Дрином.

Пионирска селекција одиграла је у недељу на помоћном терену утакмицу са БСК-ом из Борче и изгубила са 2:1. стрелац за домаће био је Ивановић. Наредну утакмицу пионири играју највероватније у недељу са Дрином.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )