РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ЛОЗНИЦА ГРАД – Кукић нови тренер

РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ЛОЗНИЦА ГРАД – Кукић нови тренер

Уместо Драгане Митровић, екипу Лознице града у наставку сезоне у Првој лиги “Центар” са клупе ће предводити Жељко Кукић. Председник клуба Никола Михаиловић каже да се нада бољим играма и резултатима на пролеће.

– Планирамо да екипу појачамо са две-три проверене играчице и да остваримо што бољи пласман у наставку првенства. Намеравамо да за наредну сезону оформимо екипу која ће бити кадра да се бори за прво место и пласман у Супер “Б” лигу – каже Михаиловић.

Кукић истиче да је екипа млада и да нема много играчког искуства, али и да има потенцијал због чега се и одлучио да прихвати место тренера овог клуба.

– Верујум да могу много да напредују ако буду вредно тренирале у шта не сумњам. Оптимиста сам и верујем у добре резултате  у наставку првенства. Настојаћемо да добро уиграмо екипу и тако је припремимо за наредну сезону у којој очекујемо много веће домете. Надам се да ћемо екипу појачати са неколико рукометашица из Лознице које сада играју на страни – каже Кукић.

Он подсећа да екипа Лознице града тренира два пута дневно док траје школски распуст и најављује више пријатељских утакмица како би што спремније дочекали други део првенства.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )