ФУДБАЛ: МИЛАН ОРЛИЋ, НОВО СЕЛО – Морало је боље

ФУДБАЛ: МИЛАН ОРЛИЋ, НОВО СЕЛО – Морало је боље

Фудбалери Милана Орлића из Новог Села припреме за други део првенства почели су у уторак у хали у Лешници. Први део припрема обавиће у хали, а после тога изаћи ће на отворено.

Јесенас су Новосељани били десети са 18 бодова и у клубу су то оценили као неуспех.

– Морало је боље. Резултати које смо остварили нису били на нивоу очекиваних. Због тога смо се у клубу мобилисали, изабрали нову управу и довели неколико проверених фудбалера. Желимо да се укључимо у борбу за горњи део табеле. Дугорочни циљ је пласман у Мачванску окружну лигу. Уверени смо да то заслужујемо и да нам је тамо место. Борићемо се за сваки бод и надам се да ћемо их на пролеће освојити много више него што смо то урадили у првом делу сезоне – каже Иван Горданић, члан управе Милана Орлића.

Он истиче да ће се управа потрудити да побољша спортску инфраструктуру и да ће у тај посао бити укључени бројни спонзори и пријатељи клуба, а очекују и помоћ локалне самоуправе.

Екипа је претрпела велике измене. Другу средину потражио је само Црногорчевић, а дошли су  Петровић, Николић, Исаковић, Гршић, Крсмановић, Аничић и Лечић.

До почетка пролећњег дела првенства екипа Милана Орлића одиграће пет пријатељских утакмица.  Прва је у недељу када ће се састати са Слогом из Крнића. Заказани су и сусрети са Радничким шабачким 7. фебруара, Видојевицом 18. и екипом Младости из Прњавора 25. фебруара. Генералка ће бити одиграна почетком марта, а противник још увек није познат.

 

В. Ст.

Фотографија: Убојити Владимир Лечић на пролеће у дресу МиланаОрлића

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )