ФУДБАЛ: ФК МЛАДОСТ, БРЕЗЈАК – Очекивали више

ФУДБАЛ: ФК МЛАДОСТ, БРЕЗЈАК – Очекивали више

Надали су се у екипи Младости са Брезјака бољим резултатима у јесењем делу првенства у Међуопштинској лиги “Јадар”. Освојили су једанаесто место са 15 бодова и, како каже Борисав Карајичић, члан управе клуба, када се узме у обзир да је Младост новајлија у лиги, онда то и није тако лоше.

– Очекивали смо пласман у средину табеле, да не дођемо у ситуацију да се боримо за опстанак, али резултати су били нешто лошији и освојили смо мање бодова него што смо се надали. Искуснији смо за полусезону и верујем да ћемо на пролеће играти боље и имати запаженије резултате. Циљ је опстанак у лиги и верујем да ћемо успети у томе – поручује Карајичић.

Он подсећа да велику помоћ клубу пружају мештани, неколико фирми, као и локална самоуправа.

Тренер Горан Дражић обавио је прву прозивку прошле суботе на игралишту  на Брезјаку. Фудбалери ће тренирати у сали и на отвореном, а одиграће и најмање пет пријатељских утакмица како би се што боље спремили за други део првенства.

Екипу нико није напустио, а дошли су Срђан Теовановић (Раднички Стобекс), Данијел Обрадовић (Слога, Липнички Шор), Немања Стевановић (Студенац) и Александар Ненадовић (Хајдук, Рибарице). 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )