ОПШТИНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА – Више кандидата за титулу

ОПШТИНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА – Више кандидата за титулу

Првенство у Општинској фудбалској лиги било је веома занимљиво јесенас.  За титулу се борило чак шест екипа, а први је кроз циљ прошао Хајдук из Рибарица. У конкуренцији за пласман у виши ранг, поред Хајдука, остали су још Студенац из Горње Ковиљаче, Младост из Борине и Јадар 1961 из Горњег Добрића тако да се на пролеће очекују још занимљивије утакмице.

Први је припреме за други део првенства почео Студенац, а већ 10. фебруара одиграће и прву пријатељску утакмицу са Антимоном из Зајаче.

Душан Спасојевић, потпредседник клуба, каже да је циљ прво место и верује да га могу освојити. Екипа ће на пролеће заиграти у измењеном саставу.  Дошли су Савичић, Симић, Лукић, Грујичић и Јездић, а Спасојевић најављује још неколико појачања. У друге клубове отишли су Лукић, Ковачевић и Марковић.

Јесењи првак Хајдук припреме за наставак првенства почеће у првој половини фебруара. Екипу нико није напустио, а дошли су Црногорчевић, Јеремић и Спремић, а очекују се још два појачања тако да ће тренер Жељко Танасић на располагању имати веома добар тим. Председник клуба Радоје Милинковић каже да ће екипа бити спремна за наставак сезоне и уверен је да ће се и на крају радовати. Истиче да је коначно дошло време да се Хајдук пресели у виши ранг.

Шампионских амбиција не одриче се ни Јадар 1961 из Горњег Добрића. Председник клуба Зоран Николић каже да ривали нису далеко одмакли, први има четири бода више и сматра да је то достижно. Уверен је да чета тренера Драгана Стефановића може да освоји прво место. Припреме за други део првенства Јадар 1961 почеће половином марта.

Николић каже да су клуб појачали Петровић, Симеуновић, Ранковић и Јелић, али и да се очекује долазак још неколико фудбалера. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )