ФУДБАЛ: ФК ЛОЗНИЦА – КРЕЋУ ПРИЈАТЕЉСКЕ УТАКМИЦЕ – Сутра са Дрином

ФУДБАЛ: ФК ЛОЗНИЦА – КРЕЋУ ПРИЈАТЕЉСКЕ УТАКМИЦЕ – Сутра са Дрином

Фудбалери Лознице већ две недеље вредно се припремају за наставак првенства у Српској лиги “Запад”.

– Полако се уходавамо и за сада све протиче по плану. Тренирамо два пута дневно, а користимо и теретану. До почетка пролећњег дела првенства одиграћемо најмање шест пријатељских утакмица како бисмо што боље уиграли тим и спремно дочекали старт. Очекујем добре резултате на пролеће – каже Душко Обадовић, тренер Лозничана.

Прву контролну утакмицу Лозница ће одиграти сутра, а састаће се са екипом Дрине из Зворника. Сусрет ће бити одигран на стадиону Лука у Воћњаку, а почеће у 13 часова.

Заказане су и пријатељске утакмице са екипом Прова (11. фебруар), Борца из Лешнице (17. фебруар), Црњеловом (21. фебруар), Дрином из Лјубовије (24. фебруар). Генералка ће бити одиграна 3. марта, а противник Лозничанима биће екипа Звијезде.

Екипа ће на пролеће играти у значајно измењеном саставу. У друге клубове отишли су Терзин, Миљковић, Денковић, Кочовић, Тинтор, Мартиновић и Вујошевић. Пристигло је више појачања – Мијаиловић, Зарић, Стојановић, Спасеновић, Стевановић, Јеверичић, Дарко Станојевић, Петровић. Списак још није закључен, а у клубу трагају за искусним штопером и шпиц играчем. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )