ФУДБАЛ: МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – Подриње прво стартовало

ФУДБАЛ: МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – Подриње прво стартовало

Припреме за други део сезоне у Мачванској окружној лиги фудбалери Подриња из Лозничкох Поља почели су у недељу. Тренер Жељко Пуљезевић каже да ће тренирати у сали и на отвореном. Истиче да тренутно на расплагању има 23 фудбалера и верује да ће спремно дочекати наставак првенства. Јесенас су Пољани заузели пето место, а Пуљезевић се нада да би могли ту да се задрже или чак да поправе пласман. Каже да је атмосфера у екипи одлична и да је то најважније. Екипу су појачали Стефановић, Јанковић и Тешић, а како каже, могуће је да у Лозничко Поље стигне још неки проверњени фудбалер.

Подриње ће одигарти шест пријатељских утакмица у оквиру припрема, а за сада су заказани сусрети са Јадром из Ступнице (11.фебруара) и Антимоном (18. фебруара).

Цер из Јадранске Лешнице почеће припреме 6. фебруара. Првих седам дана тренираће у сали, а затим ће изаћи на отворено. Тренер Миле Милановић каже да ће до почетка првенства одиграти три пријатељске утакмице. Прва је 18. фебруара, а састаће се са Јединством из Малог Зворника. Цер ће одиграти и мечеве са Борцем из Козјака и Слогом из Липничког Шора.

Екипа ће на пролеће играти у значајно измењеном саставу. Клуб су напустили Крсмановић, Павловић, Ђурић, Симеуновић, Манојловић и Миловановић, а дошао је Ристановић. У клубу очекују још неколико појачања.

Синђелић ће припреме почети у недељу на игралишту у Липници. Тренер екипе је Новица Ђорђевић који ће стајати и на голу Синђелића. Екипу је појачао Борић, а у току су разговори са још два играча.

Ђорђевић каже да је циљ пласман у горњи део табеле и верује да ће га и остварити. Заказао је четири пријатељске утакмице, а прва је 18. фебруара када ће се састати са Слогом из Липничког Шора. Синђелић ће са Раднички Стобексом одмерити снаге 21. фебруара, Младост из Прњавора биће им противник 25. фебруара, а генералка је 4. марта када ће одиграти меч са екипом Антимона из Зајаче.

Велике промене у саставу претрпела је и Младост из Доњег Добрића. У друге клубове отишли су Стефановић, Гаврић, Катић, Митровић и Новаковић, а дошли су Павловић, Ђурић и Ђукић. Списак појачања још није закључен. Екипу ће са клупе највероватније предводити Мирко Јаковљевић.

Припреме ће почети 3. или 4. фебруара.

Екипа Видојевице из Лешнице јесењи део првенства завршила је на последњем месту са 11 бодова колико има и претпоследњи Мајур. У клубу су очекивали много боље резултате.

– Није било онако како смо се надали. Знали смо да нас очекују тешке утакмице, али веровали смо у боље игре и очекивали више бодова. Надамо се бољем пролећу. Ништа није изгубљено. Још увек имамо шансу да изборимо опстанак. Предстоји нам велика борба и надам се да ћемо успети – каже Мирко Андрић, тренер Лешничана.

Екипу је напустио Исаковић, а дошли су Муцић, Новаковић и Нешковић.

Видојевица ће припреме ће почети у недељу, а до почетка другог дела сезоне одиграће пет пријатељских утакмица. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )