ФК БОРАЦ, КОЗЈАК – У игри за титулу

ФК БОРАЦ, КОЗЈАК – У игри за титулу

Иза фудбалера Борца из Козјака је сјајна полусезона у Међуопштинској лиги “Јадар”. Козјачани су освојили друго место са 28 бодова, три мање од првопласиране Слоге из Липничког Шора.

– Нисмо се надали оваквом успеху. Пред почетак сезоне поставили смо циљ да се нађемо међу првих четири-пет екипа, а ово што смо јесенас остварили изнад је наших очекивања. Заузели смо друго место које води у бараж за виши ранг, а да смо имали мало спортске среће, могли смо бити и јесењи прваци. Изгубили смо у Козјаку од водеће Слоге и остаје жал због тога. Најреалније би било да је меч завршен поделом бодова. @алимо и због пораза у Крупњу од екипе Столица –  водили смо са 2:0, а на крају изгубили са 3:2. Да смо те две утакмице добили, били бисмо јесењи прваци. У сваком случају, остварили смо одличан резултат и веома сам задовољан због тога – каже Свето Вукашиновић, тренер Борца.

Он истиче да је пријатно изненађен квалитетом екипа у Међуопштинској лиги. Сматра да уколико то управа клуба буде поставила као циљ, Борац може да се равноправно бори за прво место и пласман у Мачванску окружну лигу.

– Наш тим је спој младости и искуства, а они најискуснији изнели су главни терет јесенас. Показали смо да имамо добру екипу, да знамо да играмо и да можемо свакога да победимо. Очекујем одличне резултате и на пролеће – каже Вукашиновић.

Борац ће припреме за други део сезоне почети у првој половини фебруара на игралишту у Козјаку. 

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )