АНКЕТА: ШТА ОЧЕКУЈЕТЕ ОД 2018?

АНКЕТА: ШТА ОЧЕКУЈЕТЕ ОД 2018?

 

Зоран Спремић, власник домаћинства “Спремић”:

– Очекујем да наредне године будем здрав како бих могао да урадим што више мојих еко-производа. Волео бих да урадим дупло више тога, почев од ајвара, разних салата и вина и света осталог. Пожелео бих да ми унуци буду добро и здраво да се што више са њима дружим.

 

Оливера Тешић, предузетница:

– У наредној години очекујем да ћу имати много више среће и здравља. Да ће бити родна година, пошто имам пољопривредно газдинство, као и да ћу имати много више посла и да ће ми добро радити козметички салон. Очекујем да ћу завршити школу за васпитачицу пошто ми је остао још један испит. Желела бих да се у 2018. много више обраћа пажња на особе са инвалидитетом и слепе као и да у Лозници буду постављени звучни семафори.

 

Марко Јовановић, дипл. политиколог:

– Очекујем, пре свега, здравље за своју породицу и себе. Надам се у наредној години смањењу незапослености у Лозници и да ћемо, уз подршку државе, довести инвеститоре који ће у одређеној мери решити тај проблем. Надам се великом инвестирању у све области живота и очекујем апсолутни напредак на свим пољима, што није ствар надања него реалности. Сигуран сам да ће бити много бољи животни стандард грађана.

Владан Јаковљевић, пчелар:

– Надам се да ће предстојећа година, што се тиче приноса меда, бити бар просечна и да ће његова цена бити реална. Задовољан сам подршком државе и града и нека остане тако и убудуће. Што се тиче пчелара и овоземаљских питања, нема разлога да будемо незадовољни, само још да време буде на нашој страни и количински довољно меда да задовољи потражњу.

 

Драгутин Милић, пензионер:

–  Пре свега очекујем здравље и срећу мојој деци и унуци која је шести месец. Нека буде деци добро, то је најважније, а мени је доста ово колико имам. Било би добро да буде и неко повећање пензије, тешко да ће ме то погодити, али бих, ако се деси, то некако поднео.

 

Јованка Игњатовић, Удружење “Мина Караџић”:

– У следећој години очекујем више посла, више унучића и, наравно, здравља. Да пласман наших производа буде бољи, да имамо већу подршку градске управе и обезбедимо просторије за удружење које су нам потребне да можемо још више и боље да радимо. 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )