И ОВЕ ГОДИНЕ – Без заједничког дочека

И ОВЕ ГОДИНЕ – Без заједничког дочека

По свему судећи, десету годину заредом Лозничани неће имати организован заједнички новогодишњи дочек на отвореном. Додуше, за разлику од претходних година, ове ћемо имати својеврсни концертни увод у новогодишње славље пошто ће наредног петка,  од 20 сати, у СЦ “Лагатору” свирати “Ван Гог”.

Лозничани су заједно последњи пут били на дочеку 2008. године уз ватромет и музику испред Вуковог дома културе и од тада се у најлуђој ноћи сналазе сами. Пре четири, пет година локална самоуправа је суграђанима уместо заједничког дочека поклањала клизалиште на отвореном, на паркингу иза Вуковог дома, али од тада нема такве забаве. Грађанима остаје стара варијанта “у кругу породице, крај малих екрана”, за трпезом коју су сами спремили. Ко то жели и може, 2018. дочекаће  у неком од овдашњих кафића, ресторана и хотела који, најчешће уз неограничен број пића, нуде забаву, а у већини је цена око три, четири хиљаде динара. 

Лозничани ће првога дана 2018. године, поново моћи да се друже на манифестацији “Приђи срцем” коју, као и претходних година, организује Туристичка организација града Лознице.

Т.М.С 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )